Kosten van een uitvaart

Van den Heuvel Uitvaartverzorging verzorgt maatwerk uitvaarten, wij vinden dat iedere uitvaart bijzonder is. Wij respecteren uw bestedingsruimte. Wij zoeken alternatieven en passen op uw portemonnee. Zo krijgt u precies wat u wilt en waar voor uw geld.  Wat een uitvaart kost hangt af van de keuzes die u maakt.  Rouwvervoer, bloemen, muziek, rouwadvertentie, wel of geen fotograaf, een kop koffie of een glas wijn, etc.
 

Uitvaartverzorging is maatwerk

Uitgebreid of sober, met veel of weinig mensen. Wij geven u inzicht in de kosten, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.   Pas als het afscheid exact uw wensen en uw budget weerspiegelt, zijn wij tevreden. Dit betekent maatwerk, en hierbij gaan we ook buiten de gebaande paden. Binnen 24 uur ontvangt u een begroting. Dit schept duidelijkheid en ruimte om rustig na te denken, én zorgt voor een uitvaart die recht doet aan de levensstijl van degene waarvan afscheid genomen gaat worden.

Uitvaartkosten verschillend
De prijs van een uitvaart is niet zomaar te zeggen. De kosten zijn afhankelijk van locatie, uw wensen en aantal genodigden. U kunt u bij ons een prijsopgave aanvragen. De hoogte van het bedrag is mede afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en uw wensen. Kosten bepalend zijn o.a. de kist, rouwboeketten, advertentiekosten of het gebruik van consumpties. Een crematorium hanteert vaste prijzen voor een crematie, de prijzen voor het grafrecht en het begraven verschillen per gemeente.

Tijdens mijn begeleiding op de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart maak ik met u stap voor stap afspraken omtrent de uitvaart en zal u op de hoogte houden betreft  kosten zodat u nadien niet voor verassingen komt te staan.

Gemiddelde uitvaartkosten

Gewenste offerte binnen 24 uur
1.500 \ 10.000
  • Grafkosten en grafrechten niet meegerekend.
  • Mogelijkheden voor ieder budget
  • Altijd heldere afspraken
  • Een uitvaart is maatwerk
  • Afhankelijk van omstandigheden en wensen
  • Vraag altijd om een prijsopgave
Indicatie