Thuis opbaren of elders

Wanneer u het wenst, en de mogelijkheid ervoor is, kunt u ervoor kiezen om uw dierbare thuis op te laten baren.  Thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, heeft u de gelegenheid om in alle rust bij uw dierbare te zijn.

Thuisopbaring juist zeer geschikt voor een goed afscheid

Uw dierbare kan in bed worden opgebaard, op een baarplank of in een door u gekozen kist. Met de moderne koeltechnieken van tegenwoordig of Thanatopraxie ondervindt u geen tot nauwelijks hinder hierdoor. Ook hier draag ik zorg voor. Bij een thuisopbaring kom ik ook dagelijks langs voor verzorging, aandacht voor u, en om vragen te beantwoorden van familieleden en of vrienden van uw dierbare.

Uitvaartcentrum of rouwcentrum en 24-uurs kamer

Wanneer thuis opbaren niet gewenst of mogelijk is kunnen wij gebruik maken van diverse uitvaart- en rouwcentra in ons werkgebied, dus ook vlakbij u in de buurt. U kunt, na afspraak, uw dierbare bezoeken in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Ook is het mogelijk om een condoleance te houden met consumpties zoals koffie, cake enz. 

Een alternatief is het gebruik maken van een 24 uurs kamer, u ontvangt daarvan de sleutel en kunt zo vaak u wilt op bezoek gaan bij uw dierbare. Door de huiselijke inrichting en de vrijheid die u heeft zit het gebruik ervan tussen thuis opbaren en uitvaart- of rouwcentra in.

Doe wat u voelt bij een overlijden

Pas wanneer u zover bent neemt u contact op met de dienstdoende huisarts. Wanneer hij is gekomen en het overlijden heeft vastgesteld belt u ons. We overleggen dan wanneer wij naar u toe komen voor het in alle rust bespreken van uw wensen rondom de verdere noodzakelijkheden.

Ongeacht waar u verzekerd bent kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen.
Bel bij overlijden: 06 54990748