Deel uw ervaringen met anderen

Na het overlijden van een naaste is er géén reden tot snel handelen. Neem de tijd die u nodig heeft. Misschien wilt u wel in alle rust even bij hem/haar zitten, de familie of vrienden op de hoogte brengen, wellicht vindt u het prettig wanneer zij eerst langskomen of misschien wilt u wel gewoon een moment stil zijn.

Belangrijk: Doe wat u wenst en voelt op dat moment er is géén haast. Pas wanneer u zover bent neemt u contact op met de dienstdoende huisarts. Wanneer hij is gekomen en het overlijden heeft vastgesteld belt u ons.

We overleggen dan wanneer wij naar u toe komen voor het in alle rust bespreken van uw wensen rondom de verdere noodzakelijkheden.

Ongeacht waar u verzekerd bent kunnen wij de uitvaart voor u verzorgen.

Bel bij overlijden : 06 54990748

Enkele referenties uitvaartonderneming

De gehele begeleiding en verzorging van de uitvaart was perfect. De persoonlijke zorg van Heidie in dit proces hebben wij als zeer waardevol en prettig ervaren. Ook de nazorg is niet vergeten. Onze dank en complimenten hier voor.

Fam. Loderus
4/5
Heidie van den Heuvel heeft onze familie er letterlijk doorheen gesleept nadat onze man, vader en opa plotsklaps kwam te overlijden. Ze was origineel, betrokken en oprecht, we hadden niet beter kunnen treffen. DANKJEWEL in hoofdletters.
Fam. Quax
5/5
Heidi heeft ons deze zware periode goed bijgestaan met steun en advies. Ze luisterde goed naar al onze vragen en probeerde deze altijd naar vermogen te beantwoorden.


Fam. van Dijk
3/5
Heide is een warme vrouw, zeer betrokken, punctueel en professioneel. Voor mij, partner van overledene, en de familie was zij een grote steun. Ook voor haar medewerkers zijn wij vol lof.


Fam. van Zwam
5/5