Nazorg bij een overlijden

Na de uitvaartweek krijgen de nabestaanden direct te maken met de administratieve handelingen van het overlijden van hun naaste. Een (vaak) confronterende en evengoed noodzakelijke periode. In de praktijk zien we hier veel problemen ontstaan. Want naast het feit dat iemand in rouw is en niet altijd emotioneel direct in staat te handelen, weten de nabestaanden vaak ook niet “wat” ze allemaal moeten gaan regelen en laat staan ‘hoe” ze dat moeten doen. Denkt u bijvoorbeeld aan het wijzigen van tenaamstellingen of opheffen van bankrekeningen, aflossen van hypotheken door de uitkering uit een levensverzekering, abonnementen, opheffen van Social Media om zo slechts enkele voorbeelden te noemen.

Overzicht houden, ook na een overlijden

Wij kunnen u helpen overzicht te krijgen in wat direct nodig is en wat later kan. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met specialisten die betrouwbaar en vakkundig zijn als het om uitvoeren van financiële producten gaat. Zaken samen bespreken en regelen geeft overzicht en rust in deze stormachtige periode.

Onze zorg beperkt zich niet tot de uitvaart

Definitief afscheid nemen is onomkeerbaar en grijpt enorm in op ons leven. Verwarring, onzekerheid en eenzaamheid kunnen jaren duren.Waar wij kunnen proberen we u te helpen in deze moeilijke periode. Na het afscheid volgt voor de nabestaanden een vaak langdurig rouwproces, waarin zij het verlies verwerken en herinneringen ophalen aan de overledene. Als ervaren uitvaartverzorgers weten wij hoe belangrijk het is om steun te vinden bij elkaar. Daarom ondersteunen wij de betrokkenen ook na de begrafenis of crematie. Wij kunnen u helpen de juiste weg te vinden.

Ondersteuning bij het verwerken van het verlies, wij zijn er voor u…. ook na de uitvaart. Neemt gerust contact met ons op wanneer u hulp nodig heeft bij bovenstaande zaken.