Van den Heuvel Uitvaartverzorging Boven-Leeuwen

Van den Heuvel Uitvaartverzorging is een kleinschalige onderneming die een unieke positie inneemt in uw regio. Vanuit een heldere visie en een brede ervaring in de uitvaartzorg, verzorgen wij crematies en begrafenissen in Boven – Leeuwen e.o.

Het kleinschalige, hechte team wordt gevormd door Heidie van den Heuvel, Jolanda van de Ham en Linda Koeleman. Samen zetten we ons met hart en ziel in om een afscheid vorm te geven die past bij uw wensen. We worden hierin gemotiveerd door onze liefde voor mensen en worden gedreven door onze positieve levenshouding. Van den Heuvel Uitvaartverzorging biedt ondersteuning in het proces van afscheid en in het verzorgen van een begrafenis of crematie. Ook al kunnen wij het verdriet rondom een verlies niet wegnemen, wat wij wel kunnen en willen doen, is deze situatie draaglijker voor u maken.

We zijn er voor u zolang als dat nodig is, en in de mate waarin u dat wenst. Onze uitgebreide voor- en nazorg vormen dan ook essentieel elementen van onze taak: ons inziens een vanzelfsprekendheid in onze taak als begrafenisondernemer in Boven – Leeuwen.

Transparante dienstverlening staat bij Van den Heuvel Uitvaartzorg Boven-Leeuwen voorop, en hierin staat de hoogst mogelijke kwaliteit centraal. Onze werkwijze kenmerkt zich als warm en persoonlijk. We geven u alle ruimte en tijd om tot besluiten te komen: we werken in alle rust.


Door ons kleinschalige team kunnen we alle taken zelf uitvoeren en heeft u gedurende het gehele proces te maken met één vast contactpersoon. Op deze wijze wordt de betrokkenheid vergroot, en weet u precies waar u aan toe bent. Zo hopen wij dat u zich gesteund voelt in iedere stap die moet worden gezet. Van den Heuvel Uitvaartverzorging werkt nauw samen met de Sint Willibrorduskerk en zijn pastoraal team. We zijn onderlegd in de verschillende christelijke tradities die regio Maas en Waal rijk is.

Indien gewenst kunt u direct via de site een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen: wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Uitvaartverzorging voor:
Afferden
Batenburg
Beneden-Leeuwen
Beuningen
Boven-Leeuw
Dreest

Dreumel
Druten
Heerewaarden
Horssen
Nijmegen
Puiflijk
Tiel

Oss
Wamel
Weurt
Wijchen
Winssen
Overal waar we kunnen helpen.

Uitvaartverzorging voor:
Gelderland en waar we kunnen helpen.