Uitvaartverzorging Beneden-Leeuwen

Van den Heuvel Uitvaartverzorging verzorgt begrafenissen en crematies in Beneden – Leeuwen, Wamel, Boven –Leeuwen, Dreumel en Druten en bekleedt daarmee een unieke positie in Beneden – Leeuwen e.o. Onze werkwijze wordt gevormd door onze positieve levensovertuiging. Vanuit een hart voor mensen, verzorgen wij in Maas en Waal uitvaarten die passen bij uw wensen.

Van den Heuvel Uitvaartzorg Beneden-Leeuwen is een kleinschalige uitvaartonderneming. Heidie van den Heuvel vormt een vast gezicht van Van den Heuvel Uitvaartverzorging. Heidie van den Heuvel heeft een brede ervaring in de uitvaartzorg en kan u in alle facetten van de uitvaart ter zijde staan. Alle taken voeren wij zelf uit: dit vergroot de betrokkenheid en maakt dat u altijd één vaste contactpersoon heeft. Van den Heuvel Uitvaartverzorging werkt samen met Linda en Jolanda en samen vormen wij een warm team.

Het verlies van een dierbare is een onoverkomelijk moment: Van den Heuvel Uitvaartverzorging wil er in deze periode voor u zijn. We richten ons op intensieve voor- en nazorg en hanteren een informele en warme manier van werken. Dit sluit aan bij onze visie op het verzorgen van een waardig afscheid. Wij maken gebruik van diverse uitvaartcentra-/rouwcentra in Beneden – Leeuwen, Druten e.o., maar kunnen natuurlijk ook een thuisopbaring verzorgen. Tevens bieden wij u een uniek concept aan in samenwerking met Beerenberg te Beneden – Leeuwen.

In Beneden – Leeuwen kunt u o.a. in de H. Alphonsus Kerk, Hotel De Twee Linden, MFA De Rosmolen een persoonlijk afscheidsceremonie of condoleance houden, ook een afscheid thuis of op een andere bijzondere locatie behoort tot de mogelijkheden. Van den Heuvel Uitvaartverzorging verzorgt ook het spreken op de dag van de uitvaart of indien gewenst maakt zij gebruik van een ritueel begeleidster-/spreker.Via deze site kunt u meer informatie vinden over wie wij zijn en wat wij u kunnen bieden. Indien u nader kennis met ons wilt maken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uitvaartverzorging voor:
Afferden
Batenburg
Beneden-Leeuwen
Beuningen
Boven-Leeuw
Dreest

Dreumel
Druten
Heerewaarden
Horssen
Nijmegen
Puiflijk
Tiel

Oss
Wamel
Weurt
Wijchen
Winssen
Overal waar we kunnen helpen.

Uitvaartverzorging voor:
Gelderland en waar we kunnen helpen.